Skip to content
Collage, forbundet til natur. Sat sammen af 3 små værker, en tegning med skovsnegl, en akvarel med fugl, en akaverl med hveps
Collage inspireret af naturen i min sommerhushave. Sammensat  af 3 små værker –  en tegning med snegl, en akvarel med fugl, en akvarel med hveps

Åbne Atelierdøre 2024 i Halnæs og KIKHAVN – 10-11 august kl. 11-17

Under rammerne af ‘Kunst i Halsnæs’ har jeg de foregående år fornøjet mig med at besøge lokale kunstneres åbne atelier. I 2024 åbner jeg selv for godteposen med primært små værker, lavet de senere år, i akvarel, med tusch, saks eller som farveblyantstegninger.

Mit lille drivhus i haven bliver udstillingsrum. Hvis det bliver for varmt eller meget vådt, rykker vi ind i atelieret, ved siden af.

Jeg er selvlært og har gennem årene fået indsigt og større sikkerhed i mine udtryk, ved øvelse, øvelse, øvelse samt ved ophold på kunsthøjskoler, andre kursussteder eller i private tegne- og malefællesskaber.

I juli rejser jeg til Kunstskolen Gerleborg, smukt beliggende i den svenske skærgård. Jeg er hjemme igen og klar til at åbne mine atelierdøre den 10. og 11. august kl. 11-17. Hjertelig velkommen!

Det sker på Hesseløvej 52, 3390 Hundested

Ved spørgsmål ring 3131 5606

 

Back To Top