skip to Main Content

Klip, kort og mobiler

Klip & kort

Klip og kort – made by hand

På tværs af tidsånden dyrker Originalerweize langsomme kulturer, som håndskrift, brevkunst og gode relationer.

Hvis du deler den ambition, kan du her finde små oplag af udsøgte kort med tilhørende kuverter i forskellige farver og størrelse. Alle kort har været udsat for både ånds- og håndarbejde.

Tryk af dekorerede æg er udgangspunkt for kort i små oplag på max 25 styk, mens andre kort er helt unikke og kun findes i det ene eksemplar.  Kort med kuverter kan købes stykvis eller i pakker med 2.

Mobiler & ophæng

Mobiler – made by hand

Processen fra æg til mobile er følgende: Først skaffes et udpustet gåseæg og det ønskede motiv findes frem til inspiration. Motivet males på ægget med tusch og akvarel. Når malerarbejdet er klar og alt er tørt, lakeres ægget 3 gange. Derpå sættes en snor i, så det dekorerede æg kan hænges op. Der tages et foto af ægget. Foto sendes til trykker. De trykte ark kommer tilbage. Ægget klippes ud af et trykt ark. Der klippes huller i papiret. Det tilfører en lethed og slipper lys igennem. Der klippes en tilsvarende baggrund. Forside og bagside limes sammen, der sættes tråd i ophænget, så det kan hænges på juletræet eller en knortet gren.

Workshop

Klip og Kort – workshops på vej

Hvis du har lyst til at være med eller har forslag til klippe-temaer / steder, hvor en Klip og Kort workshop kunne passe, er du mere end velkommen til at sende et par ord til mail@etank.nu

Klip og Kort er et nyt initiativ. De første workshops igangsættes i foråret 2020. Mere følger. Hvis du vil være med eller har gode ideer, så send allerede nu et par ord til mail@etank.nu

Back To Top