Skip to content

Papirklip

Klip & kort

Klip og kort – made by hand

På tværs af tidsånden dyrker Originalerweize langsomme kommunikationsformer som håndskrift, brevkunst, tegning og andre taktile udtryk.

Her på siden kan du se eksempler på kort med tilhørende kuverter i forskellige farver og størrelse. Alle kort har været udsat for både ånds- og håndarbejde.

Tryk af dekorerede æg er udgangspunkt for kort i små oplag. Andre kort er helt unikke og findes i et eneste eksemplar.  Kort med kuverter kan købes i webbutikken eller ved henvendelse til mail@etank.nu

Mobiler & ophæng

Mobiler – made by hand

Processen fra æg til mobile er følgende: Først skaffes et udpustet gåseæg og det ønskede motiv findes frem til inspiration. Motivet males på ægget med tusch og akvarel. Når malerarbejdet er klar og alt er tørt, lakeres ægget 3 gange. Derpå sættes en snor i, så det dekorerede æg kan hænges op. Der tages et foto af ægget. Foto sendes til trykker. De trykte ark kommer tilbage. Ægget klippes ud af et trykt ark. Der klippes huller i papiret. Det tilfører en lethed og slipper lys igennem. Der klippes en tilsvarende baggrund. Forside og bagside limes sammen, der sættes tråd i ophænget, så det kan hænges på juletræet eller en knortet gren.

Workshop

Klip og Kort – workshops på vej

I samarbejde med Hundested Kunstforening organiseres den første  “klippe workshop”, den 6. september 2021.

Hvis du har lyst til ar være med på en workshop eller har forslag til konkrete workshops, vil jeg meget gerne høre fra dig.  Send gerne et par ord til

mail@etank.nu

Back To Top