Skip to content

“Her inspireres jeg til at tegne noget uventet“, sagde en af deltagerne, da vi evaluerede kursusdagens Tegn En Bog, sidste lørdag, på Farum Bibliotek.

Den udmelding, var en gave til metoden, som jeg hele tiden arbejder på at begribe og italesætte så dækkende og præcist som muligt. Jeg vil gerne vide, hvad Tegn en Bog kan. Nu ved jeg, den kan få deltagerne til at overraske sig selv med nye typer af tegninger. Den viden jeg opsamler, kan jeg forhåbentlig bruge til at etablere nye samarbejder med biblioteker, kulturhuse, boghandlere og andre, der kan se meningen med at kombinere læsning med personlig, kreativ udfoldelse i et ad-hoc fællesskab.

Lørdag  den 13. november er 3 kursusdag i et forløb på 5. På programmet starter vi med en lille tegnelektion om lys og skygge. Herefter en tegneøvelse, som jeg, i egen figur, står model til. Så går vi over til dagens hovedpunkt. Oplæsning fra Karen Blixens fortælling om Babettes Gæstebud, hertil tegner deltagerne

Foto af maleri - Nøgen kvinde af Wilhelm Hammershøj
Nøgen kvinde af Wilhelm Hammershøj – mesterligt maleri, som kan ses på Davids Samling, Kronprinssesegade i København .

Biblioteket byder på husly, tegneplads, papir og farveblyanter, kaffe, the, en croisant, et glas vand og en mandarin. What’s not to like? Tak Farum Bibliotek!

VI slutter af med en kort, evaluerende refleksionsrunde, og jeg håber at få nyt at vide, om Tegn en Bog, som kursus.

 

Back To Top