Skip to content
Vi skal tegne bøger på biblioteket - biblioteket ligger i Farum. Foto af folder forside
Vi skal tegne bøger på biblioteket – biblioteket ligger i Farum
Folder af Tegn en Bog program på biblioteket i Farum efterår 2022
Gå til Tegn en Bog

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen ved tegnebordet

De fleste mennesker fascineres af vedkommende fortællinger. Rigtig mange vil også gerne tegne. Tegn en Bog på Farum Bibliotek giver rige muligheder for at kombinere fortælling og tegning. Programmet er organiseret som et lille, uhøjtideligt kursus, hvor du både får ny inspiration til tegneemner, tegnetips og – tricks, og frie muligheder for at øve og prøve – altsammen i selskab med andre voksne, som deler dine lyster.

Det er faktisk ret hyggeligt, at være med på Tegn en Bog på Biblioteket. Programmet starter den 24. september kl. 11 – 14 og fortsætter de efterfølgende 4 lørdage. Alle er velkomne. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at købe en billet hos furbib.dk, mens det stadig er muligt. Prisen er 150 kr for alle fem gange. The/kaffe lidt brød og vand indgår i prisen..

Har du spørgsmål, forslag eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til mig på mail@etank.nu

På gensyn ved tegnebordet – glade hilsner

Elsebeth

 

 

 

 

Back To Top