Skip to content
Udstilling i Bagsværd Kirke, maleri, tegninger og papirklip af Severin og Tank. Fernisering 14.10.2022 Udstillingsplakat
Udstilling i Bagsværd Kirke
Lis Severing og Elsebeth Tank
Fernisering 14. oktober 15 – 17

’SEVERIN & TANK’  udstilling  i Bagsværd Kirke

Udstillingen åbner den 14. oktober med fernisering kl. 15.00 – aller er velkomne

Lis Severins malerier tager som oftest udgangspunkt i egne oplevelser eller er inspireret af naturens elementer: jord, luft, vand og ild. Værkerne søger at formidle naturens kræfter, dens overraskelser og farverigdom. Lis Severin har bidraget til flere censurerede udstillinger og vandt i 2020 2. prisen ved ’Roskilde Åben’, som er en årligt tilbagevendende begivenhed arrangeret af Roskilde Kunstforeningen. Læs mere severin-kunst.dk

Elsebeth Tank udstiller 15 tegninger inspireret af Sommerfugledalen og et enkelt papirklip med 28 fugle. Sommerfugledalen  er et digt-epos, skrevet af Inger Christensen. Værket består af 15 digte, skrevet i den klassiske sonetform. Hver sonet har inspireret til en tegning. I digtet optræder 27 forskellige sommerfuglearter. De er alle samlet i tegningen til den 15. og sidste sonet, kaldet ‘mestersonetten’. Tegningerne er tegnet med farveblyanter, tør pastel og en smule tusch, på kraftigt, råhvidt papir. Hver tegning måler 50 cm x 34 cm. Tegningerne er sat i smalle rammer af lyst bøgetræ, bejdset med hvid, transparent maling. Med ramme måler hver tegning 65,5 cm x 40,5 cm.

Læs mere her om Sommerfugledalen i tegning

Åbningstider

Udstillingen løber fra den 14. oktober til 31. december 2022. Der er fri entré, og åbningstiderne er tirsdag til fredag kl. 10.00 til 14.00 og søn- og helligdage kl. 12.00 til 16.00 (dog ikke under kirkelige handlinger).

 

Back To Top