Skip to content

Mordet på kommandanten, udfordrende Tegn en bog – objekt

Mordet på kommandanten af Haruki Murakami, i tegn en bog version

3 aftener med Murakami og Mordet på kommandanten på Folkeuniversitetet har givet ekstra vidde og dybde til læsningen af disse to fascinerende bind. Jeg er stadig igang med andet bind, og glæder mig, når jeg har mulighed for at dykke ned i Murakamis forunderlige verdener.

På Folkeuni så vi filmen ‘Dreaming Murakami’, hvor en læser på en japansk bar afslørede, at han stadig ikke forstod så meget, selvom han havde læst de fleste Murakami værker 3 gange.

Heldigvis kræver Tegn en Bog ikke fuld forståelse, men sikkert er det, at Murakamis tekster tilbyder enkelhed, rytme, mystiske indslag og masser af inspiration, så det handler egentlig bare om, at prøve sig frem.

Jeg prøver mig frem i disse uger, både fordi jeg snart skal tegne Murakami med en lille privat tegnegruppe, og som forberedelse til et par Tegn en Bog forløb på biblioteker til efteråret.

Har du lyst til at vide mere eller være med, så send en kommentar her eller til mail@etank.nu. Du kan også melde dig ind i Facebook gruppen Tegn en bog

Back To Top