Skip to content

Med tålmodighed og tiltro til opgaven når jeg nok i mål, inden sommer.  

Selvom det er en passion, noget man slet ikke kan lade være med, kan det godt være op ad bakke, til tider. Sådan er det lige for tiden, for mig, med nogle større ‘Tegn en bog’ udfordringer.

Større, som ordrige og handlingsmættede murstensromaner med gedigen kompleksitet. Det gør det svært at vælge motiv – især når man ikke er uddannet som  professionel tegner. Men jeg takker for min veludviklede vedholdenhed, og fortsætter, når jeg har ledig tid, de kommende måneder.

Jeg løb mod Nilen skrevetaf ægyptiske Alaa Al-Aswany er en skøn roman og en udfordrende tegneopgave. Hyber kompleks, stort persongalleri, mange mange scener. Jeg har lavet nogle få skitser, så jeg er på vej. Med tålmodighed og tiltro til opgaven når jeg nok i mål, inden sommer.

Stor læseoplevelse om et land, et folk, traditioner, tænkninger, religiøsitet, sexualitet som fremdrift, dramatik og så meget andet. Det tager nogle dage at læse og kapere denne mursten. Man lukker den berørt, beriget og en lille smule forandret. Det gjorde jeg, i hvert fald.

Se mere om Tegn en bog

 

 

Back To Top