Skip to content
Deltagere om tegnebordet ved Tegn en Bog workshop i Hundested, september 2020
Deltagere om tegnebordet ved Tegn en Bog workshop i Hundested, september 2020
Fotograf Helle Elisabeth Cordua

Tegn en Bog ved Knud Rasmussens Hus

Det sker igen på lørdag 26.9 – Annekset ved Fyrgården kl. 13

Det blev en hyggelig og produktiv lørdag forleden, da 10 tegnere (øvede såvel som ganske nye) tog plads om tegnebordet i Annekset ved Fyrgården i Hundested. Jeg læste op af bogen ‘Grønland‘, der indeholder ekspeditionsleder, Mylius Erichsens optegnelser fra Den Litterære Grønlandsekspedition, som fandt sted for mere end 100 år siden. På forhånd var jeg spændt på, om en rejseskildring fra en anden tid kunne fange lytternes interesse. Som det fremgår af eksemplerne nedenfor, havde jeg ikke behøvet at bekymre mig. Inspirationen var åbenbar og tegnernes produktivitet imponerende.

Vi tegner igen på lørdag den 26. september, kl. 13. Her er ‘Tabita’ hovedpersonen. Jeg læser udvalgte passager op fra Iben Mondrups barske roman, der udspiller sig i Grønland såvel som Danmark. Hvilke skitser denne samtidsroman kan føre til, venter jeg med spænding på at se.

Som sædvanlig er alle velkomne til at være med. Er du lidt hurtig på tangenterne kan du stadig nå at købe billet her: https://visitnordsjaelland.billetexpressen.dk/search?q=tegn+en+bog

Som tidligere vil vi også i løbet af den kommende sensommer-tegne-eftermiddag, på et passende tidspunkt, efterlade papir og blyanter i annekset for at lade os oplyse af indsigtsfulde museums vært, Vibeke von der Lieth. Vibeke står for dagens eksklusive rundvisning i Knud Rasmussens Hus, og hun er værd at lytte til.

Tegn en Bog - skitser af Grønlandske fra en workshopdeltager
Tegn en Bog – skitser af Grønlandske fra en workshopdeltager
Foto af Helle Elisabeth Cordua
Der skitses og lyttes til oplæsning af Mylius Erichsens rejsefortællinger fra Grønland Tegn en Bog
Der skitses og lyttes til oplæsning af Mylius Erichsens rejsefortællinger fra Grønland Tegn en Bog
Foto af Helle Elisabeth Cordua
Grønlandske kvinder varmer nødlidende Harald Moltkes fødder på deres maver. Skitse af workshopdeltager
Grønlandske kvinder varmer nødlidende Harald Moltkes fødder på deres maver. Skitse af workshopdeltager
Foto af Helle Elisabeth Cordua
Back To Top